Darujte
zdravie a krásu

Máte problémy s pleťou alebo kožné ochorenie?

Radi vám pomôžeme – v našej modernej dermatologickej (kožnej) ambulancii sa na vás teší skúsený lekár-dermatológ a priateľský, vždy usmiaty personál. Zameriavame sa na diagnostiku a liečbu kožných ochorení a problémov. Poskytujeme aj dispenzárnu starostlivosť o dermatologických pacientov.

Či vás už trápi ekzém, podráždené materské znamienko, akné, mykózy, kožné alergie alebo iné kožné ochorenie, sme tu pre vás – stačí sa objednať na konzultáciu.

Kožné vyšetrenie Žilina I Klinika Zdravia

NAJMODERNEJŠIE POSTUPY DIAGNOSTIKY A LIEČBY

Naša dermatologická ambulancia je plne vybavená moderným prístrojovým vybavením. Od diagnostických prístrojov až po najnovšie lasery v zákrokovej sále. Používame osvedčené diagnostické a liečebné postupy, ktorými sme pomohli už tisíckam pacientov.

Od spoľahlivej diagnostiky cez odbornú medikamentóznu liečbu až po chirurgické zákroky na sále – u nás ste vždy v dobrých rukách. Po rokoch skúseností vieme dosiahnuť najlepšie možné výsledky a zlepšiť zdravotný stav aj estetický vzhľad našich klientov.

Súčasťou našich služieb je aj testovanie na kožné alergie. Medzi alergické prejavy patria nielen ekzémy, vyrážky, opuchy, žihľavka (urticaria), ložiská svrbivej, šupinatej alebo podráždenej kože, ale aj anafylaktický šok.

V týchto prípadoch vieme testovaním spoľahlivo odhaliť možné alergény, ktoré spôsobujú tieto problémy. Aj pri kožných alergiách platí, že treba zasiahnuť čo najskôr – ak máte akékoľvek kožné problémy, neodkladajte ich. Pomôžeme vám, stačí sa len objednať.

Vieme vám pomôcť aj v prípade tak rozšíreného problému, akým je akné na tvári, ramenách, na chrbte. Akné je spôsobené intenzívnou tvorbou mazu v mazových žľazách kože, a upchatím ich vývodov. Aj nevhodná strava, kozmetika a oblečenie, niektoré lieky a výživové doplnky alebo domácke odstraňovanie vyrážok môžu podporovať opakovaný vznik akné. Máte akné? Pomôžeme vám LED lampou, IPL, chemickým peelingom alebo laserom (CO2 resurfacing).

 

Dermatologické vyšetrenie Žilina - Klinika Zdravia

Objednajte sa a vyskúšajte naše služby "na vlastnej koži"

Čo by ste mali vedieť pred dermatologickým vyšetrením?

Všeobecné kožné (dermatologické) vyšetrenie u nás stojí 28 €. Keď sa nám ozvete – telefonicky, e-mailom alebo kontaktným formulárom – dohodneme si s vami najbližší vhodný termín vyšetrenia, ktorý vám bude vyhovovať. Objednaní budete na presný čas, aby ste nemuseli strácať čas v čakárni.

Vyšetrenia u nás prebiehajú v priateľskej a pohodovej atmosfére. Skúsený špecialista dermatológ sa vám bude venovať naplno – dermatologické vyšetrenie začína konzultáciou. Po vyšetrení vám lekár navrhne najlepšie riešenie problému, napríklad medikamentóznu liečbu alebo vám odporučí zákrok / ošetrenie. Podľa potreby nasleduje kontrola a ďalšia starostlivosť.

Na dermatologickom vyšetrení u nás nepotrebujete výmenný lístok od vášho všeobecného lekára – sme súkromná kožná ambulancia. Priniesť si zdravotnú dokumentáciu nie je nevyhnutné – je však lepšie ak si ju prinesiete, aby sa lekár oboznámil s vašim celkovým zdravotným stavom, a prípadne si prešiel záznamy predošlých liečení vášho problému.

Cenník
Dermatologické (kožné) vyšetrenie cena
   
Vyšetrenie / konzultácia  28€
Kontrola po vyšetrení 20€
Potrebné laboratórne vyšetrenia (robia sa len pri niektorých indikáciách)  20€ - 40€
* v cene vyšetrenia je objednanie na konkrétny čas 
Vyberte pobočku:
Žilina
Žilina
OC Tambor
Prielohy 8430/1B,
010 07, Žilina - Solinky


zilina@klinikazdravia.sk
+421 950 526 846
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Akcie, rady a tipy priamo na váš email
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
Teraz výhodnejšie
O čom píšeme
článok / 30 2023
Začervenaná, citlivá a podráždená pleť, či pleť s rosaceou potrebuje veľmi jemné zaobchádzanie s&...
článok / 16 2022
Rádiofrekvencia aplikovaná na tvár. Rádiofrekvencia sa používa na omladenie tváre, spevnenie pleti a ...
článok / 21 2022
Chcete aby vaša pleť žiarila ? Trpíte rozšírenými pórmi? Pomocou cielených aktívnych látok a jemnej ex...